Saturday, September 4th 2010, 1:12am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Ví­tejte na fóru ke hře battleknight.cz
IRC-Mibbit ~ IRC-Java ~ Statistika IRC
Pro kontakt herního týmu využívejte: Ticket System ~ Návod na Ticket System
Soutěž "Team - Jak ho vidím já"

Pokemon

BGA (Bývalý GA) :-D

1

Wednesday, June 3rd 2009, 3:29pm

Soutěž 4.6.-18.6.2009

Ahojte lidičky,

Vyhlašuji soutěž pro všechny hráče na všech serverech!!!

Trvání soutěže:
Od 4.6.2009 00:00:01 do 18.6.2009 23:59:59

Předmět soutěže:
Po dobu trvání soutěže nahlásit co nejvíce chyb v překladu hry - gramatika i smysl vět a zároveň navrhnout opravu.

Výherce:
Vyhrává hráč, který najde a pošle nejvíc chyb v překladu hry Battleknight.cz.

Odměna:
1. místo - kupon na rubíny v hodnotě 10€ (eur)
2. místo - kupon na rubíny v hodnotě 10€ (eur)
3. místo - kupon na rubíny v hodnotě 10€ (eur)
4. místo - kupon na rubíny v hodnotě 3€ (eur)
5. místo - kupon na rubíny v hodnotě 3€ (eur)

Způsob zasílání výsledků:
Abyste od sebe nemohli opisovat, tak jediná možnost jak zaslat výsledky je e-mailem na pokemon@battleknight.cz v následujícím tvaru.
  • Předmět zprávy: SOUTĚŽ
  • Text zprávy: Nalezená chyba(y) a oprava(y), server, na kterém hrajete a herní jméno
Dodatky:
Ze soutěže jsou vyloučeni členové admin teamu (hra i fórum).
Výsledky budou zveřejněny do dvou dnů po skončení soutěže.

P.S.: Doufám, že se zúčastníte v hojném počtu, protože to děláte i pro sebe. Chyby, které najdete, tak budou v updatu 0.8.4 opraveny :thumbup:
P.P.S.: Je to první soutěž a věřte, že další soutěže budou následovat (už je to s GF domluvené - i odměny).
Máme neporazitelný tým.
Sauron
  • Go to the top of the page

Pokemon

2

Friday, June 5th 2009, 10:37am

Jsem velice potěšen vaším zájmem o soutěž a příspěvky poctivě shromažďuju, ale prosím opravdu uvádějte svá jména a servery, ať to nemusím náročně dohledávat.

P.S.: Pokud mi pošlete všechny nalezené chyby najednou v jednom mailu, tak se taky zlobit nebudu :)
P.P.S.: Systémové hlášení ve hře o probíhající soutěži se nepočítá za chybu! Abyste byli všichni informováni, tak jsem požádal Němce, aby poslali tu zprávu a zkuste Němcovi vysvětlit jak napíše háčky a čárky, když mu to na počítači ukazuje otazníky a podobné nesmysly ;)
Máme neporazitelný tým.
Sauron

Pokemon

3

Friday, June 19th 2009, 10:54am

Tímto ukončuji soutěž. Děkuji všem co se zúčastnili a nynní mi dejte čas na vyhodnocení. Sešlo se opravdu velké množství odpovědí, a tak mi zabere vyhodnocování více času než jsem předpokládal, ale doufám, že během týdne budu mít vše vyhodnocené. Takže vás všechny žádám o trpělivost.
Máme neporazitelný tým.
Sauron

Rate this thread