Tuesday, September 7th 2010, 2:47am UTC+2

You are not logged in.

• Login
  • Register

Ví­tejte na fóru ke hře battleknight.cz
IRC-Mibbit ~ IRC-Java ~ Statistika IRC
Pro kontakt herního týmu využívejte: Ticket System ~ Návod na Ticket System
Soutěž "Team - Jak ho vidím já"

1

Friday, July 16th 2010, 1:03am

Tvorba El Mortiz

Zdravíčko,
řekl jsem si, že se naučím upravovat obrázky, vytvářet popisy apod. Právě jsem si sem hodil svůj úplně první sig. Co vy na to ? Trochu jsem se tady rozhlížel a některé signatury:-) vypadají opravdu krásně. Jak to děláte ? Můžete začítečníkovi poradit ?

A zde moje úplně první nástěnka. Taky hrozná, ale jak říkám...učím se z netu a dělám to poprvé:-)

http://sklad.obrazku.cz/obr436702_Obelix.jpg

Jo a vše dělám ve photofiltru.

//RZZZ Edit: Dovolím si upravit název tématu. Proč ta přehnaná sebekritika? Nech ostatní, ať tě kritizují a sám sebe si važ :)

Nepodporujte prodej rubínů !!! Obchodníci pěstují kamínky už od mala v nelidských podmínkách, v malých stísněných prostorech s minimem světla, jídla a píti. Rubíny jsou týrany a bity ! Zapojte se do boji proti vykořisťovatelům !!! Nekupujte rubíny !
  • Go to the top of the page

RuleZZZ

Dūra lēx, sed lēx.

2

Friday, July 16th 2010, 11:32am

V Photofiltru... Hmm... Tak jestli můžu radit, zkus radši Photoshop. Stačí CS3. Existuje na to hromada tutoriálů. (A neoficiální rada - jde celkem snadno "sehnat".) Když začínáš, pracuj s renderama. Na to je dobrá stránka planetrenders.net.

Sig není špatný, ale nic zvláštního, ani zajímavého. A nástěnka - zbytečně ztmavený obrázek dole. Ztmavit ano, ale jen částečně kraj a ne do půlky. Obrázek nahoře je zbytečný. Toho, kdo se na obrázek kouká to akorát rozptyluje. Neví na co se koukat. Měl by tam být vždy jeden důležitý bod. Písmo je nezapracované a příliš světlé. Opět - člověk neví na co se soustředit. A podpis je špatně. Čim menší a kratší, tim lepší. Stačí "by Obelix", malým písmem a nejlépe zprůhlednit.
„To, že lidi lžou je základní podstata lidskosti. Mění se jen to, o čem lžou.“
Gregory House

3

Friday, July 16th 2010, 11:50am

Taky jsem přemýšlel o photoshopu, ale nevím...to je, jako by 18 letá holka co právě dostala řidičák řídila formuli:-)
Dík, za odkaz. Moc pěkné

Já vím, ten sig je jen takový pokus. Až se s tím naučím pracovat, začnu více experimentovat. Teď vlastně ani nevím jak.

Co se týče nástěnky, chtěl jsem to uděla jak říkáš, ale moc se to nepovedlo.
Jinak díky za rady, beru tě za slovo. Jdu tvořit.

P.S.-Rulezzz ty moc nemáš rád názvy mých příspěků že:-D :-D :-D

//RZZZ Edit: No jseš jeden ze tří lidí, který píšou na tohle fórum. :D Někoho šikanovat musim! :D

Nepodporujte prodej rubínů !!! Obchodníci pěstují kamínky už od mala v nelidských podmínkách, v malých stísněných prostorech s minimem světla, jídla a píti. Rubíny jsou týrany a bity ! Zapojte se do boji proti vykořisťovatelům !!! Nekupujte rubíny !

4

Sunday, August 8th 2010, 9:58am

Ten obelix neni moc dobrej.Sice toho moc neumim,ale nelíbí se mi to.Je to špatně vystínovaný a přeplácaný.
server 9

patrik.franz369@seznam.cz

Bůh je mocný,ale já víc 8o)

Rate this thread